Jégkorong Akadémia

2023-24 szezon eleji edzőtábor Ajkán

Lezajlott az idei edzőtábor akadémiánk korosztályai számára.

Sajnos idén a szokásosan bejáratott edzőtábor bázisunkra (Szlovákia,  Léva) átépítés miatt nem tudtunk menni, így idén országon belül, Ajkán edzőtáboroztak akadémiánk játékosai.

Augusztus második hetében a legkisebbek (U8, U10, U12) csapataink, az azt követő héten pedig az U14-es csapatunk vettek részt egy intenzív 5 napos edzőtáborban.

Az első turnusban, hétfő reggel 84 gyerek indult el nagy buszokkal Ajkára. A napi két jeges és két száraz edzés mellett a legnagyobbaknak (‘A’ csapat) lehetőségük volt szerdán a Csíkszereda SC együttesével egy edzőmeccset játszani, míg a ‘B’ csapatunkat csütörtökön fogadta az Ajka U10-es korosztálya. Emellett nem maradhattak el a foci és amerikai foci száraz bemelegítések sem.

A második turnus, – kölyök csapatunk – ezt követően utazott Ajkára, ahol a napi két jeges és két száraz nekik sem maradhatott el.
A srácok és lányok jól vették az akadályokat, kitartóan végig dolgozta minden játékosunk az 5-5 napot.

A sikeres edzőtábornak köszönhetően az alapozás és a munka folytatódik tovább jövőhéttől a Kisstadionba, hogy a 2023-24-es szezonra minden csapatunk készen álljon.