Jégkorong Akadémia

2023/24 Szezonzárás: U14 – ezüstérem

Április közepén véget értek az országos bajnoki küzdelmek a Kölyök csapatunk számára is. Április 13-án szombaton, a U14-es bajnoki sorozat utolsó összecsapása zajlott a Kisstadionban, ahol a MAC Budapest Jégkorong Akadémia U14-es csapata a 4. mérkőzésen alulmaradt ellenfelével szemben, és így a szépen csillogó ezüstérmet szerezte meg. Szeretnénk itt ezen a fórumon is gratulálni ellenfelünknek az UTE csapatának a bajnoki cím megszerzéséhez! Ezt az ezüstöt egy 10 hónapig tartó kemény munka előzte meg, és az út, ami eddig tartott most, nem volt egyszerű.

A szezonban bőven akadtak hullámvölgyek, sérülések és nehezebb időszakok, de ezek azok a jelenségek, amik igazán értékessé teszik ezt a számunkra az idei szezonban megszerzett szép ezüstöt. A döntő, és a PO sorozat mindenképp sikeres, hiszen minden egyes meccsünkön keményen meg kellett dolgozni a sikerért, és meg is dolgoztunk érte!

Gratulálunk a lányoknak, fiúknak és a szüleiknek és a stábnak is, mert mindenki beletette a maga részét, hiszen egyik a másik nélkül nem lehetne sikeres!

Hajrá, MAC!

Fotók: Várhegyi Erna