Jégkorong Akadémia

Bajnoki nagyüzem

Az elmúlt héten már minden korosztályos csapatunk jégre lépett vagy bajnoki mérkőzés vagy az MJSZ által szervezett McDonald’s Gyermek Jégkorong Fesztivál keretében.

Ha áttekintjük a már lezajlott selejtezők sorát, akkor örömmel állapíthatjuk meg, hogy előkészítő korosztályban 2, kölyök korosztályban 1, míg a serdülőknél szintén 2 csapatunk vitézkedik a felsőházban.

Serdülőknél a felsőházi bemutatkozás felemásra sikeredett, mert míg az „A” csapatunk magabiztos győzelmet aratott az UTE-Vasas „B” csapata ellen, addig „B” csapatunk – szintén idegenben – hasonló mértékben maradt alul az ifj Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ellen.

Ifjúsági csapatunk már két győztes mérkőzésen van túl, az elsőt hazai jégen nyerték az MTK-Győri ETO közös együttese ellen, míg a második – szintén hazai – mérkőzésen – UTE-Vasas „B” szelekciója próbálta útját állni a MAC támadásainak.

A következő hétvégén már a szlovák bajnokságban is megkezdődnek a küzdelmek, az eredményekről természetesen folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat,