Jégkorong Akadémia

Fejlesztések a MAC-nál

Az utolsó simításoknál tart a MAC futófolyosója, amely a Kisstadion nézőterének fedett folyosói részén kapott helyet. A folyosó gumiborítást kapott és átesett egy alapos tisztításon is. A futófolyosónak köszönhetően a téli időszakban is lesz egy olyan fedett hely, ahol zavartalanul folyhatnak a szárazedzések.

A futófolyosó a MAC tervezés és kialakítás alatt álló metodikai központjának egyik eleme. A második ütembe a konditermi rész készül. A helyiség kialakítása megtörtént, amely már csak a gépeket várja. A folyosó végén több kisebb terem egymásba nyitásából egy méretes helység jött létre ahol az U14-től felfelé lehet majd érdemi edzésmunkát végezni.

A fejlesztés következő állomása a stick handling terület kialakítása, ami szintén a folyosó egyik részén kap majd helyet és így szintén időjárástól független lehet dolgozni.

Új fejlesztési terv még a lőpadok modernizációja, amelyre a következő hetekben kerül sor.

A megvalósult fejlesztések közé tartozik a már elkészült kültéri világítás, így a téli sötét időszakban is lehet majd használni a Kisstadion melletti területet.

A fentieken kívül készült egy junior (U18) ideiglenes öltöző, amelyet akkor használ a csapat, ha a Tüskecsarnokban éppen nincs jégfelület és a Kisstadionban kell edzeniük. Emellett a serdülő öltöző is átalakult, de az még kap egy tárolórekeszes öltözői bútorzatot.