Jégkorong Akadémia

Fényesen csillogó ezüstöt nyert csapatunk az U14-es bajnokságba

A kölyök (U14) bajnokságban folyamatosan fejlődő, sok meglepetést szerző csapatunk a döntő negyedik mérkőzésen vereséget szenvedett az ifj Ocskay Gábor JA csapatától és ezüstéremmel zárta a 2013-2014-es bajnokságot.

Ritter Zsolt edző értékelése:

 

Ritter Zsolt edző

Ritter Zsolt

Számomra a lehető legnagyobb elvárást teljesítette a CSAPAT a szezonbeli teljesítményével. Papírformát meghazudtoló módon kerültünk rájátszásba és ott is szenzációs mérkőzéseket játszottunk a vetélytársainkkal. Mindenek felett kiemelkedő szerepet tulajdonítanék a fegyelmezett, jó hozzáállásnak.

Megfigyelhető a szezon kezdetétől a döntőig a folyamatos fejlődés mind egyéni, mind csapatszinten.

Az alapszakaszhoz képest mindig képesek voltunk folyamatos javulást elérni és lépésről lépésre közelebb kerülni az áhított eredményhez. Ebben a folyamatban tökéletes partnerek voltak a játékosok és az edzői stáb. Míg mások meg-meg torpantak, mi mindig motiváltan haladtunk a kitűzött cél felé. Meccsről meccsre javult a kohézió és formálódott a közösség.

Ennek, és a gyerekek által befektetett munkának lett a gyümölcse a bajnoki döntő. Sok segítséget kaptunk az U16 feljátszási lehetőségekkel és ezt próbáltuk mi is biztosítani az U12 részére.

Mindenképp SIKERKÉNT kell megélni az élért eredményt, hiszen nem az ölünkbe hullott, hanem nagyon sokat tettünk érte.

Köszönjük a támogatást a klub többi edzőjének és korosztályának, hisz mindig érdeklődve figyelték a velünk történő eseményeket. Mi is osztozunk az Ő sikereikben és próbálunk lépést tartani azokkal.

Szerintünk ilyen egy igazi KLUB!