Jégkorong Akadémia

MAC karácsonyi party – 2013

December 20-án tartotta a MAC Budapest Jégkorong Akadémia a 2013-as hagyományos családi évzáró karácsonyi ünnepségét a szupermini, mini, előkészítő és kölyök korosztályok számára.

A rendezvény délután 4-kor vette kezdetét két helyszínen, a Millenáris pályán és a Kisstadionban. Utóbbin a kölyök csapat, előbbin az előkészítősök játszottak a karácsonyi bejgli kupáért. A csapatok egy hokimeccs mellett gyorsasági (ütő)váltóban és büntetőlövésekkel mérkőztek meg egymással, ezek mindegyike egy-egy pontot ért. Az előkészítősöknél a sárga csapat szerezte meg összesítettben a győzelmet és így a jelképes bejgli kupát is.

MAC-Karácsony_2013_5

Az elkőkészítő bejgli kupa nyertese, a sárga csapat

Az előkészítő és kölyök csapatokat a szupermini és a mini csapatok követték a jégen, ahol a szülők is beszállhattak a játékba. A minisek a nagypályás játékot próbálgatták, míg a szuperminisek harmad pályán játszottak.

Az év legjobb pillanatairól készült videó bemutatója a Kisstadionban

Az év legjobb pillanatairól készült videó bemutatója a Kisstadionban

A meccsek után a Kisstadionban a – meglehetősen mozgalmas és eredményes – 2013. év fontos eseményeiből készített videót tekinthették meg az érdeklődők. Ez után vette kezdetét a több éves múltra visszatekintő szülők–edzők és barátaik jégkorong mérkőzés. Tekintettel a két társaság jelentős jégkorong-tudásbeli különbségére, ezúttal is vegyes csapatok – a kékek és a sárgák – mérkőztek meg egymással. A szülői gárda gerincét a Zuglói Bohócok adták. A meccset ebben az évben a sárgák nyerték meg.

A szülő-edzők és barátaik meccs résztvevői a Kisstadionban

A szülők-edzők és barátaik meccs résztvevői a Kisstadionban

A karácsonyi party utolsó felvonásaként közönségkorcsolyázás és jégdiszkó volt a MAC ez évben felépített új jégpályáján a Kisstadionban, míg a büfében az egész rendezvény alatt folyamatosan étellel és itallal várták a résztvevőket. A gyerekek az év egyik legjelentősebb eseményére, a Kisstadion sátor megnyitására emlékeztető korongot kaptak ajándékba.

Szülők és gyerekek a mini meccsen

Szülők és gyerekek a mini meccsen

MAC-Karácsony_2013_6

A MAC előkészítő csapata a karácsonyi rendezvényen a Millenáris jégpályán