Jégkorong Akadémia

Magyar bajnok U18-as csapatunk!

Sikerült, megcsinálták, bajnok lett U18-as csapatunk! 🙂

A Kisstadionban rendezett, egyetlen meccsből álló döntőben 4-1-re nyert csapatunk  az Ifj. Ocskay Gábor JA csapata ellen.

Kedves Tamás révén az 5. percben szereztük meg a vezetést, majd a második harmadban Kudor Bendegúz és Jarács Roland találatával megtripláztuk előnyünket. A fehérváriak a szünet előtt kettős emberelőnyben szépítettek Kovács Alex góljával. Együttesünk végig uralta a meccset, a 4-1-es végeredményt a harmadik harmadban Csicsák Erik állította be.

A ponttáblázat első tíz helyezettje között három MAC-os is szerepel, a második helyezett Keresztes Levente lett 60 ponttal (29/31), míg a negyedik helyet Schlekmann Márk (46 pont, 23/23), az ötödiket Szalmás Bence (41 pont, 12/29) szerezte meg.

A mérkőzés után Marton Tibor a következőképpen értékelte a győzelmet:

„A szezon során annak ellenére, hogy mind a magyar, mind az EBJL-ben az egyik legfiatalabb csapattal szerepeltünk, óriási volt a fejlődés. Mindkét ligában az egyik legerősebb csapatnak számítottunk. Számunkra soha sem az eredmény az elsődleges értékmérő, hanem a játékosok fejlődése, ebben pedig folyamatosan pozitív visszajelzéseket kaptunk.

A magyar bajnokságban a rendes játékidő alatt senki sem tudott minket legyőzni ebben a szezonban, éppen ezért azon dolgoztunk, hogy a végső diadal is a miénk legyen. Az alapszakasz győzelem után sikerrel vettük a negyeddöntőt és az elődöntőt, a döntőben pedig a szezon során ötödik alkalommal győztük le a Fehérvár csapatát. Őszintén mondom, az eredménytől függetlenül büszkék lehetnek a srácok az éves munkájukra.

Pici pihenő vár ránk, de a szezont nem zártuk le, szeretnénk segíteni a játékosokat, hogy a lehető legjobb formában álljanak a korosztályos válogatottak rendelkezésére.”

Gratulálunk az egész csapatnak, edzőiknek, Kangyal Balázsnak és Marton Tibornak, valamint az erőnléti edzőnek, Kozák Attilának.

Köszönjük a lelkes szurkolást a MAC-osok nagy családjának!

A 2017/18-as szezon magyar bajnok U18-as csapata:

Baski Dániel

Bogesic Vedran

Buda Gábor

Csicsák Erik

Csollák Márkó

Danalizi Gergő

Dóczi Zsombor

Druja Benjamin

Farkas Roland

Fülöp Bence

Galántai Richárd

Hadobás Zétény

Jarács Roland

Kapin György

Karl Bence

Kármán Zsombor

Kedves Péter

Kedves Tamás

Keresztes Levente

Kovács Kolos

Kruppa Nándor

Kudor Bendegúz

Mayer Martin

Molnár Bálint

Nagy Márton

Pataki Viktor

Ritter Zalán

Schlekmann Márk

Strenk Olivér

Subotic Sdran

Szalmás Bence

Thész Tamás

Tornyai Mátyás

Tóth Gábor