Jégkorong Akadémia

Megújult weboldalunk

Köszöntjük kedves látogatóinkat megújult weboldalunkon!

Eljött ez a nap is, nem kell már tovább várni arra, hogy megújult formával és tartalommal álljuk felhasználóink rendelkezésére. Reményeink szerint a formai megújulással együtt jár majd a honlapon megjelenő tartalmak dinamikus változása is, ezzel szeretnénk biztosítani azt, hogy naprakész, a lehető legteljesebb körű információval álljuk olvasóink rendelkezésére.

A formai megújulás magával hozta új tartalmi elemek megjelenését is. Ki kell emelnünk a beépített komment modult, amelynek segítségével a felhasználók visszajelzést adhatnak a honlap szerkesztőinek és üzemeltetőinek a tartalmi és formai kérdések tekintetében. Ezt a csatornát szeretnénk felhasználni arra is, hogy újabb ötleteket, megvalósítható funkció javaslatokat gyűjtsünk be látogatóinktól. Igyekszünk megtenni mindent annak érdekében, hogy az ország egyik legnagyobb utánpótlás nevelő egyesületéhez méltó, formailag és tartalmilag színvonalas weboldalt tárhassunk olvasónk elé.

Természetesen azt továbbra sem ígérhetjük, hogy a változások „varázsütésre” vagy akár egyik napról a másikra megvalósulnak, de lehetőségeinkhez mérten a folyamatos fejlődést próbáljuk biztosítani.

A már említett felhasználói kommentelés lehetőségét próbáltuk úgy kialakítani, hogy használatához ne kelljen további bonyolult regisztrációs folyamatot  elvégezni, hanem a már jól ismert közösségi szolgáltatásokban aktív felhasználói azonosítók használhatóak legyenek.

Szolgálati közlemény vége… Hamarosan újra jelentkezünk.