Jégkorong Akadémia

Mindenhol élen U18-as csapatunk

Mind a hazai mind az EBJL csoportjában első helyen áll az ifjúsági csapatunk. Marton Tibor, az U18-asok edzője a következő értékelést adta a szezon eddigi eseményeiről:

„Az Erstebank Junior Ligában 12 mérkőzés nyertünk meg egyhuzamban,biztos résztvevői vagyunk a középszakasznak. A hazai pontvadászatban is első helyen áll a csapatunk, mindössze egyszer szenvedtünk vereséget büntetőkkel.
De mi sosem azzal foglalkozunk, hogy hol állunk, hanem azzal, hogy merre tartunk. Ez az egész csak egy része az utánpótlás nevelési folyamatnak. Természetesen a sikerélmények jó visszaigazolást jelentenek, de nem elégedhetünk meg, célunk továbbra is az, hogy fejlődjünk mind csapatként mint egyénileg, és a lehető legtöbbet hozzuk ki a szezonból. Éppen ezért az eredmény másodlagos. A hazai és a nemzetközi bajnokságban is kemény ellenfeleink vannak, akik a pillanatnyi kihagyásokat egyből büntetik, ezért számunkra fontos, hogy a mi szintünknek megfelelően a maximumot hozzuk ki magunkból, az ellenféltől függetlenül, csak akkor lehetünk elégedettetek.
Külön öröm számunkra,hogy a 2000-es játékosaink folyamatosan a junior csapatunkban kapnak lehetőséget, míg 8-10 serdülő játékos rendszeresen az ifi csapatunkban kap lehetőséget.”