Jégkorong Akadémia

TAO felhívás

Kedves Szülők!

 

Egyesületünk, a MAC Budapest Jégkorong Akadémia jelenleg 7 korosztályban közel 400 igazolt játékossal foglalkozik, a legkisebbektől egészen a juniorokig.

 

A Magyar Jégkorong Szövetség a 2017/18-as szezonra vonatkozó sportfejlesztési programunkat a KE08994/2017/MJSZ nyilvántartási számon jóváhagyta, és a benyújtott költségvetésünk alapján 336.087.416 Ft TAO támogatás összegyűjtésére váltunk jogosulttá utánpótlás-nevelési feladataink ellátására.

 

Ez a szám azonban nem azt jelenti, hogy ekkora összeg áll a rendelkezésünkre, csupán azt, hogy ekkora keretet tölthetünk fel, ennyit lehet számunkra összesen felajánlani.

 

A társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény (TAO törvény) rendelkezik a látvány-csapatsportok támogatásának adókedvezményéről, amely értelmében a Támogató a TAO törvényben meghatározott mértékben csökkentheti társasági adóját.

 

Ha a saját cégetek, a cég, ahol dolgoztok, vagy az ismeretségi körötökben lévő vállalkozások között van olyan, ahol érdekes lehet ez a társasági adó csökkentési lehetőség, amellyel ezek a cégek egyúttal a MAC Budapest Jégkorong Akadémiát támogatnák, kérjük, az info@machoki.hu e-mail címen jelezzétek, milyen elérhetőségeken vehetjük fel velük vagy veletek a kapcsolatot, hogy részletesen bemutathassuk céljainkat és az együttműködési lehetőségeket.

 

Reméljük, közreműködésetekkel sikerül a jogosult TAO összeget összegyűjtenünk, tovább haladhatunk a közel 20 éve megkezdett úton, és még több gyerekkel szerettethetjük meg a jégkorongot.

 

Segítségeteket előre is köszönjük, üdvözlettel,

 

Jászai Péter

elnök